tirsdag 13. november 2012

Få en utmerkelse og la den vandreEndelig har jeg også fått en bloggpris. Den fikk jeg fra den hyggelige mormoren i Mormoruniverset. Man skal kopiere inn bildet i innlegget på sin egen blogg og linke til bloggen man har fått prisen fra. Meningen er at man skal sende stafettpinnen videre til 5 nye blogger som fortrinnsvis skal ha under 100 følgere hver. Denne regelen prøver jeg å følge, for det er mange der ute som skriver bra, og som flere av oss bør få vite om. Når man har publisert innlegget, skal man på en eller annen måte gi mottakerne beskjed om at de har fått en utmerkelse. Det er over en uke siden jeg fikk denne utmerkelsen, via en hyggelig kommentar, og jeg er nok litt sent ute med å følge opp. Grunnen til at det ikke er blitt gjort før, er at jeg ville vente til jeg hadde mulighet til å få assistanse, slik at jeg kan følge oppskriften best mulig.

De 5 heldige er:

Gratulerer til de heldige!

8 kommentarer:

Pia sa...

Og gratulerer til deg:)

Livet i Casa Didriksen sa...

Tusen takk!. Det var riktig hyggelig! Og for et selskap jeg havnet i.. Kjempestas :)

trompetmor sa...

oj cecilie, tusen takk! Så glad jeg ble. Jeg tar imot og bukker og takker så mye og fører pinnen videre:)

Mormorfarmor Inger sa...

Glad for at du likte prisen! Her var det noen jeg ikke kjente til, så de må besøkes!
Ha en fin onsdagskveld, Cecilie!

Karen sa...

Hipp hurra og tusen takk! Det var utrolig gøy å få! Skal rote meg til å sende pinnen videre, jeg er litt treig om dagen...

Elin sa...

Gratulerer! Så flott.

Kjersti sa...

Tusen takk! Så hyggelig å få en pris :)
Noen av de andre kjenner jeg ikke til, så jeg må kikke litt på dem. Og så skal jeg prøve å få ført stafettpinnen videre - før det går altfor lang tid!

Anonym sa...

Gratulerer og takk så mye for at du gir den videre til meg!

Ønsker deg en god lørdag.