søndag 27. mai 2012

Hvor ble det av våren?

Noe av det som har kjennetegnet landet vårt, er variasjonene mellom de fire årstidene, men hvor ble det av våren 2012? Jeg kan ikke si at jeg har merket noe til den. Det er ikke lenge siden det lå snø på bakken. I løpet av noen få dager steg temperaturen fra åtte varmegrader til over tjue. Jeg har savnet våren. Kanskje det har oppstått en teknisk feil der ute i atmosfæren, for det er vel der alt været blir sendt fra, og at vi fikk reprise på november i fjor i stedet for vår? Uansett, hvordan det nå henger sammen, har jeg som de fleste andre i byen min nytt solen og sydentemperaturene i Bergen den siste uken. Jeg har kunnet glede meg over varme persienner hver dag. Noen vil vel kanskje mene at jeg har nytt litt for mye. På onsdag var jeg antagelig like rød som de rekene jeg har spist i helgen. Å ta solbad uten solkrem var nok ikke særlig smart. Nå har jeg kjøpt solkrem på Rema og smører meg hver dag før jeg beveger meg utendørs i solen. I morgen er det visst meldt lavere temperaturer, men jeg håper på mange solrike dager fremover.


Har du nytt sommeren der du bor? Ha en fin 2. pinsedag i morgen!

5 kommentarer:

oppsummert sa...

Her jeg bor har det vært 29 grader, så det vil fortsatt være godt og varmt selv om temperaturen daler en del. Kanskje blir det annen hver uke med veldig varmt og annen hver uke med kjøligere vær?

Solkrem er nødvendig, er så vondt å bli solbrent og det skjer skummelt raskt.

Kjersti sa...

Ja, kan du skjønne hva som hendte med våren? Man skal jo (liksom) ikke klage på varmen, men når det er så varmt som det har vært nå, klager jeg litt allikevel. Det kunne godt vært en mellomting, og mellomtingen er jo våren. den forbereder oss litt på mer varme, er det ikke det som er meninga da?
Vel, i dag er det litt kjøligere, og en del vind her hos meg. Ha en god 2. pinsedag, med eller uten tropevarme!

Mormorfarmor Inger sa...

Våren er en luring... den var litt kort i år ja. Vi har hatt varme dager her også, og enda er det ikke juni!
Vi får ta det som det kommer og håpe på at sommeren blir ekstra lang i år!
Litt forandring i været her i dag, men ser litt blå himmel, så jeg tror det blir en deilig sommerdag i dag også!
Så det er bare å smøre seg inn med solkrem og nyte!
Ha en herlig andre pinsedag Cecilie!

Anonym sa...

O ja vad varmt det varit. Idag lite svalare och mulet, det är riktigt skönt det också. Ha det gott i solen!

Pia sa...

Ja, det er rart med dette været. Ungene gikk faktisk med shorts i mars! Så ble det surt og kaldt, i april kom det snø, og nå har vi hatt tropevarme et par dager. Til uka er det meldt regn...