mandag 2. april 2012

Stolt og skuffet på samme tid

I dag er jeg både stolt og skuffet på samme tid, men jeg har vel meg selv å takke for det. Jeg var i besøk, så derfor fikk jeg ikke med meg så mange nyhetssendinger som jeg pleier i løpet av en dag. Jeg holdt meg heller ikke oppdatert ved hjelp av nettavisene. Det var kanskje like bra med tanke på hvilken dato det var i går. Både store og små aprilspøker gikk meg hus forbi. Jeg er litt stolt over at jeg ikke lot meg lure til å tro på noe som helst i går. Samtidig innrømmer jeg at jeg er litt skuffet. Noen kunne for eksempel ha prøvd å innbille meg at prinsesse Diana lever. Det hadde i hvert fall vært fint så lenge jeg fikk leve i den troen. Noen ganger hender det at noe som i utgangspunktet starter som en aprilspøk, blir til virkelighet. Idar Vollvik skal kanskje bli den nye matvarekongen.


http://www.na24.no/article3368673.ece


Lot du deg lure i går?

2 kommentarer:

Mormorfarmor Inger sa...

Jeg var skuffet jeg også Cecilie. Ikke hadde jeg blitt lurt. Ikke hadde jeg lurt noen. Så jeg la ut reprise på 1. april-innlegg fra i fjor. Da fikk jeg liksom lurt noen allikevel. Men det endte opp med en historie til da.
Og ja -det hender det er aprilspøker som blir til virkelighet etter hvert.

Ha en fortsatt fin kveld!
Klem fra Inger

Pia sa...

He he, jeg saumfarer aviser etter aprilspøker, men det er ikke lett lenger å vite hva som er tull. Daglig står det jo om saker som godt kunne vært oppspinn... Ha ei god påske!