lørdag 3. desember 2011

En velfortjent bloggambefaling!

Siden jeg oppdaget bloggeverdenen, har jeg vært innom mange blogger. Mange av dem er jeg blitt fast leser av. Det er som med avisen. Dagen blir ikke helt den samme uten å ha blitt oppdatert på bloggerens små og store hendelser. Ekstra pris setter jeg på blogger som har et særpreg, hvor skribenten har funnet en nisje som mange kan kjenne seg igjen i, men er noe som er et tema som ikke går igjen i annen hver hverdagsblogg. Denne damen skriver om livet i en dagligvarebutikk, en Rimi-butikk. Det var da jeg leste denne bloggen, at jeg ble oppmerksom på at det finnes noe som heter skillepinner som brukes for å skille kundenes varer fra hverandre. Det er ingen som har vist meg det. Etter å ha lest innlegget om skillepinner, gikk jeg sporenstreks ned i min nærbutikk og spurte om å få kjenne på skillepinner. Det fikk jeg, så nå vet jeg hva det er. Man oppdager stadig noe nytt.http://vilduhapose.blogspot.com/


Jeg håper du har hatt en fin lørdagshandel, og at du husket å bruke skillepinnen!

7 kommentarer:

Karen sa...

Hehe, artig betraktning. Mange ting vi som ser tar som en selvfølge!

Mormorfarmor Inger sa...

Skillepinner er smart! Bruker jeg bestandig når det er kø. Da har man litt å ordne med! Og så legger jeg en ny en etter meg, for å glede neste i køen!

Snuskebassa sa...

Flott med anbefalinger, nå har jeg lagt meg til som følger :-))

Marianne sa...

Takk for finfin kommentar hos meg, vi har vært ekstremt dårlig på oppdateringer i det siste, av naturlige årsaker. Men nå som turnéen er over prøver vi oss igjen! God advent til deg også, Cecilie - og jammen godt at du fant ut av skillepinnen nå- den er veldig praktisk!

klem!

Cecilie von der Ohe sa...

I og med at jeg enten har med meg en ledsager når jeg skal handle, eller jeg får hjelp av betjeningen i butikken, har jeg aldri kommet i kontakt med skillepinnen.

Pia sa...

He he, man lærer stadig noe nytt:) Jeg har også lært masse via blogging.

Mariann sa...

Små ting man tar for gitt, når man ikke har utfordringer som dine! :) Jeg så på den bloggen, og la den til på listen over blogger jeg følger! Takk for tips! :D