fredag 2. desember 2011

Julegavetips til deg - fra meg

Nå er vi langt inne i den andre dagen i julemåneden. Alle løper som gale rundt i butikkene på jakt etter mer eller mindre nyttige gaver til slekt og venner. De løper fortere og fortere etter hvert som den store dagen nærmer seg med stormskritt. Klimaks er et eller annet tidspunkt på datoen 24. desember. Det samme gjentar seg hvert år. Jeg vet om en person som ikke stresser med gavekjøp i desember. Ja, ikke resten av året heller, for den saks skyld. Jeg har liten familie og liten omgangskrets, så gavene blir få, men utvalgte. En detaljert slagplan blir lagt,  slik at jeg vet hva jeg skal kjøpe til hver enkelt, og at jeg vet hvilke butikker jeg skal oppsøke.


Til alle mine bloggvenner vil jeg med dette blogginnlegget strekke ut en hjelpende hånd. Har du i likhet med denne bloggeren kjøpt samtlige hagebøker som er å oppdrive på markedet? Alle hagebøker har for resten samme tittel, og det gjør det ikke akkurat enklere å holde oversikt over hvilke man har kjøpt og ikke kjøpt. Trenger du ideer til nyttige og mindre nyttige gavetips til små og store? Hva med en kam som ikke lugger? Hva med en håndvarmer som lades fra PC’en? Når du har funnet alle de mer eller mindre nyttige gavene, kan du like gjerne ta med en ergonomisk riktig kulepenn. Den kan være god å ha når du skal skrive på de selvlagede navnelappene på alle julegavene som selvsagt er pakket inn i avispapir. Kast ikke bort penger på innpakkingspapir! Bruk avispapir! Her er en link til butikken som kan gi deg og andre et enklere liv!http://www.enklereliv.no/


God julegavehandel til deg - fra meg

2 kommentarer:

Mormorfarmor Inger sa...

Takk for link til artige julegaver Cecilie! Jeg er heldigvis ikke den som løper som gal rundt. Men julegaver må man jo ha, og jeg har ikke begynt enda..
Men jul blir det jo. Om tre uker er det lille julaften, og det er jo lenge til, ikke sant?

Go' hælj og klem fra Inger

Snuskebassa sa...

Enklere liv har mange snodige saker. Ting jeg bare tenkte at jeg aldri skulle trenge. Men det er rart med det.. plutselig får man behov man ikke visste man hadde. Jeg har ikke reklame, og tenker at det er smart. Jeg er så lettpåvirkelig at jeg ganske sikkert hadde blitt manipulert til å ønske det meste.
Jeg har ikke kjøpt/lagd en eneste gave ennå, men det går alltid bra!
Klem fra Liv