lørdag 1. juni 2013

Morgenstemning av ...

I min barndom var det noe som het morgenkonsert på radioen, husker jeg. Det var ikke min musikksmak som var representert, så det var ikke noe stort savn da programmet ble tatt av luften. Nå våkner jeg av en helt annen type konsert i luften. Jeg foretrekker fuglesang framfor all verdens klassisk musikk. Nb! Dette innlegget er skrevet på iPad, så hvis noe er rart er dette grunnen.

4 kommentarer:

Cecilie von der Ohe sa...

Jeg var så spent på om det fungerte å skrive innlegg på iPad, og det gjorde det jo.

Mormorfarmor Inger sa...

Fuglesang er best å våkne til,helt enig Cecilie! Og du klarte fint å skrive innlegg på iPad. Så langt har ikke jeg kommet. Må nok ha en iPad med tid og stunder - kanskje..

Cecilie von der Ohe sa...

Mormor Inger: Nettbrett er helt topp. Det sies at det man kan gjøre på en vanlig datamaskin, kan utføres på nettbrett. Jeg synes du bør ønske deg iPad. Den er veldig lett å bruke. Du kan laste opp bilder direkte på bloggen og Facebook, i stedet for som du sikkert gjør nå, og koble kamera til PC-en. Det går jo litt sakte å skrive på det virtuelle tastaturet, men da kan man bruke et eksternt tastatur. Jeg har kjøpt iPad Mini, og det synes jeg er et passe stort format å holde i hendene. For dem som ser, er det kanskje fint å ha en stor skjerm å se bilder og film på.

Kjersti sa...

Her er det jo ingenting som er rart! Fungerer altså bra å blogge fra ipad, det er topp!
Jeg bruker også ipad mye, men har ikke prøvd å blogge fra den. Det skal nok testes snart, for når det etter hvert blir ferietid er det enklest å oppdatere bloggen fra pad'en innimellom.